fa nyaralók, házikók, kunyhók, artichouse, artic faházakA Timberlogbuild Kft. egy faépítési vállalat, mely személyre szabott, kézzel gyártott faépületeket épít versenyképes áron.

Van egy konkrét elképzelése a kívánt üdülőházról, fa szerkezetű házról, kunyhóról és annak építéséhez a megfelelő céget keresi? Mi pont ilyen jellegű projektekkel foglalkozunk 1998 óta. Tudjuk mivel jár egy személyre szabott projekt esetén egy halvány ötletből kiindulni és sikeresen lezárni a projektet rövid időn belül. Megbecsüljük ügyfeleink idejét, ezért az építkezés valamennyi fázisában gördülékenyen haladunk a cél felé.

Kíváló design csapatunk

Profi design csapatunk ügyfeleink igényeinek pontosan megfelelő személyre szabott design-okat képes biztosítani. Valamennyi személyre szabott projektünk esetében legelőször meggyőződünk arról, hogy tökéletesen megértettük ügyfelünk elvárásait. Magas színvonalú terveket dolgozunk ki, hogy ne bízzunk semmit a képzeletre.

Design csapatunk 3D képeket, U-érték kalkulációkat, strukturális elemzés számításokat és építészeti rajzokat készít mielőtt beindulna egy projekt. Kifinomult design szoftverünknek köszönhetően már a munkálatok megkezdése előtt megpillanthatja a faépítményt.

Szeretné megtekinteni munkánkat?

Kérjük, hívjon fel, hogy beszéljük meg egyik befejezett projektünk bemutatását.

Hívjon vagy írjon nekünk még ma!

Artic faházak Timberlogbuild

Miért lehet szükséges egy személyre szabott design?

Olykor ügyfeleink személyre szabott szolgáltatásokat igényelnek, hogy a faépítmény design-ját egy táj jellegzetességeihez igazítsák. Vannak esetek, amikor egy standard építmény nem kivitelezhető, azonban egy személyre szabott design megoldhatja a térrel kapcsolatos problémákat.

Ugyanakkor, amennyiben konkrét célt akar szolgálni a különleges designnal kivitelezett faépítménnyel, könnyen megeshet, hogy az általános változatok alkalmatlanok. Ilyen esetekben az egyetlen járható út a személyre szabott design.
Tipikusan, a személyre szabott design költségesebb az általános változatnál, azonban az ilyen design által biztosított előnyöknek köszönhetően, az extra kiadás kifizetődő ügyfeleink számára.

Faházikók

Az évek során a faházikók egyre közkedveltekké váltak ügyfeleink köreiben. Leginkább a háztól különálló helyeken építetik a faházikókat, ahol azt különféle természetes tájképi jellemző díszíti, és ami a legérdekesebb: a faházikók már nem csak a gyermekek kedvencei. Például gyakran ügyfeleink a ház többi részétől különálló faházikóban ellazulni, nyugodtan olvasni vagy egyszerűen kis időt tölteni a természethez közelebb.

Amennyiben gyermekeinek építteti a faházikót, biztos lehet benne, hogy imádni fogják. Ugyanakkor tisztában vagyunk a magasban épült faházak veszélyeivel, ezért különösen odafigyelünk, hogy a súly alatt egy darab fa se törjön ki.

Van egy ötlete egy faházhoz, de nem tudja hogyan lehetne megvalósítani? Ne habozzon, hívjon minket a 0703 077717-es számon, vagy írjon nekünk:

 

Néhány munkánk megtekintéséhez (kezdettől a befejezésig) kattintson az alábbi gallériákra:

Ha személyre szabott és kézzel gyártott faépületeket kivitelező vállalatot keres, hívjon minket a 0703 077717-es számon, vagy kattintson az alábbi gombra, hogy kapcsolatba léphessünk.