Fa Klubházak (2)A Timberlogbuild mesterei által kivitelezett klubházak, sportlétesítmények és irodák ügyfeleink változatos igényeit képesek kielégíteni.

Cégünk büszke arra, hogy faszerkezetű épületek gazdag választékát képes kínálni, többek között klubházak, sportlétesítmények és irodákat is. Tisztában vagyunk azzal, hogy e típusú építmények különböző jellemzőkkel rendelkeznek, mint a lakás céljára szolgáló épületek. Ezért, minden faszerkezetnek külön tervet dolgozunk ki, hogy minél jobban megfeleljen a célnak.

Klubházak

Egy fából készült klubház költséghatékonyabb megoldás, mint egy tégla épület, ráadásul a tervezési követelmények nem annyira szigorúak, ezért egy fából készült klubház építése ideális amennyiben egy sport klubot üzemeltet szabadtéri programokkal: golf, tenisz, cricket, stb. A sportlétesítmény közelében lévő klubházban a tagok kikapcsolódhatnak, átöltözhetnek és elfogyaszthatnak egy italt sportolás után. A klubház ugyanakkor egy közösségi érzést biztosít, ami a klub élvezeti szintjét is növelheti és a tagok gyakoribb visszatérését eredményezheti. Rendeljen tőlünk egy gyönyörűen kivitelezett fa klubházat, így a klubja egy újabb vagyontárggyal gyarapodik és nőhetnek a bevételei.

Szeretné megtekinteni munkánkat?

Kérjük, hívjon fel, hogy beszéljük meg egyik befejezett projektünk bemutatását.

Hívjon vagy írjon nekünk még ma!

Artic faházak Timberlogbuild

Sportlétesítmények

Szüksége van egy sportlétesítményre a cricket vagy tenisz klubjához? Vagy talán az iskolában van szükségük több öltözőre? Függetlenül attól, hogy milyen fából készült sportlétesítményre van szüksége, mi képesek vagyunk a legmegfelelőbb megoldást kidolgozni. Az általunk kivitelezett sportlétesítmények nemcsak a célt szolgálják, de ugyanakkor stílusosak és időtállóak.

Egy új sportlétesítmény segíthet az új tagok bevonásában is. Biztos lehet abban, hogy egy kiváló minőségű sportlétesítményt fogunk kivitelzni és a megnövekedett számú tagnak köszönhetően befolyt extra jövedelem kifizetődővé teszi a sportlétesítményt.

Irodák

Munkája olyan jellegű, hogy otthonról dolgozhat, de nehezen választja el a családi életet a munkától? Akkor fektetessen be bölcsen és építtessen a kertben egy fából készült irodát, hogy otthon lehessen a munkahelye és ugyanakkor elválasztva a háztartás többi részétől.

Az iroda a ház mellett épülhet, vagy a telek másik részén. Akárhova is szeretné elhelyezni, együtt képesek leszünk megvalósítani egy olyan kerti irodát, ahova szívesen fog bemenni, dolgozni reggelenként.

Az iparág vezetője által kivitelezett, fából készült klubházat, sportlétesítményt vagy irodát keres? Ne habbozon, hívjon minket a 0703 077717-es számon, vagy írjon nekünk:

Ha szeretné látni hogyan készül 1-1 munkánk az elejétől a befejezésig, kérjük kattintson az alábbi galériákra:

Szeretne építtetni egy fából készült klubházat, sportlétesítményt vagy irodát? Hívjon minket a 0703 077717-es számon, vagy kattintson az alábbi gombra, hogy kapcsolatba léphessünk.