Fa GerendaházakTimberlogbuild egy faépítési vállalat, mely kiváló mínőségű gerendaházat vagy üdülőházat építhet számodra.

Szeretnél egy kiváló minőségű és stílusú gerendaházat építeni? Timberlogbuild a számodra megfelelő cég, mert mi pont erre szakosodtunk. A Kárpátokból kinyert legjobb minőségű fával dolgozunk. Magas minőségű fa és kiváló kivitelezés mellett, a rendkívüli gerendaházak építése garantált.

Időtálló gerendaházak

A lekezelt fa amellyel dolgozunk évekig eltart. Biztosak vagyunk tehát abban, hogy gerendaházaink megállják az idő tesztjét. Nem kötünk kompromisszumokat és nem használunk olcsó anyagokat. Az iparban vezető építési módszereket és berendezéseket használunk, hogy büszkék lehessünk az általunk kivitelezett gerendaházakra.

Szeretné megtekinteni munkánkat?

Kérjük, hívjon fel, hogy beszéljük meg egyik befejezett projektünk bemutatását.

Hívjon vagy írjon nekünk még ma!

Artic faházak Timberlogbuild

Építés rendelésre

Van egy konkrét elképzelése arról, hogy milyen kinézetű gerendeházat szeretne? Mi valóssággá tudjuk varázsolni álmát. A részletekre való figyelésnek köszönhetően profi tervező csapatunk olyan terveket tud kidolgozni, amelyek tökéletesen kielégítik elvárásaikat. Ezekután a tapasztalt kivitelező csapatunk e tervek alapján valósítja meg az egész projektet.

Éves tapasztalatainknak hála, segíthetünk a terv kidolgozásában akkor is, ha még nincs konkrét elképzelésük. Az évek során körvonalazódott, hogy mire vágynak ügyfeleink egy gerendaháztól, valamint az ahhoz alkalmas tervezési jellemzők. Ezért ránkbízhatják a kívánt végeredmény tökéletes megvalósítását. Nem hiába örvendünk a sikernek a gerendaházak iparágában 1998 óta, hisz pontosan tudjuk mit csinálunk.

Az iparág vezetője által kivitelezett gerendaházat keres? Ne habbozon, hívjon minket a 0703 077717-es számon, vagy írjon nekünk:

Néhány munkánk megtekintéséhez (kezdettől a befejezésig) kattintson az alábbi gallériákra:

Egy jóhírnevű faépítési vállalat által kivitelezett gerendaházat vagy üdülőházat keres? Hívjon minket a 0703 077717-es számon, vagy kattintson az alábbi gombra, hogy kapcsolatba léphessünk.