Fa Vázszerkezetü HázakCégünk magas minőségű fa vázszerkezettel épült házakat tervez és kivitelez gyors átfutási idővel, versenyképes árak mellett.

Olyan vállalatot keres, amely egy fa vázszerkezetű házat tudna Önnek építeni? Akkor a megfelelő helyen jár, mert mi pontosan ilyen jellegű projektekre szakosodtunk. Megvalósíthatjuk álmai fa vázszerkezetű házát.

Egyediség

Minden projektnek külön figyelmet szentelünk, ezért számíthat arra, hogy fa vázszerkezetű háza egyedi lesz. Az építés helyszínét meglátogatjuk és javaslatokat teszünk annak érdekében, hogy háza összhangban legyen környezetével.

Design csapatunk közreműködésének köszönhetően megbizonyosodhatunk arról, hogy a tervek teljes mértékben kielégítik elvárásait. Minden tőlünk telhető erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a végeredménnyel nemcsak megelégedve legyen, hanem el legyen tőle ragadtatva.

Szeretné megtekinteni munkánkat?

Kérjük, hívjon fel, hogy beszéljük meg egyik befejezett projektünk bemutatását.

Hívjon vagy írjon nekünk még ma!

Artic faházak Timberlogbuild

Fa vázszerkezetű házak előnyei

A fa vázszerkezettel épült házak legnagyobb előnye, hogy nagyon energiahatékonyak más építési módszerekkel szemben. A nagy favázak használata csökkenti a hőmérséklet csere mértékét a kültér és beltér között. Ugyanakkor a fa vázszerkezettel épült házak esetében olyan szerkezeti szigetelt paneleket használnak, amelyek gyakorlatilag hatékonyan szigetelő egységekként működő nagy légterek a fa panelek között.

A vázszerkezettel épült házak egyik másik fontos előnye az időtállóság. Mivel modern építési módszereket és kiváló faanyagot használunk, biztosak vagyunk abban, hogy fa vázszerkezetű házaink 200 évig is eltartanak. És nem utolsó sorban, a fa vázszerkezettel épült házak esztétikai szempontból is kimagaslóak. A fa sajátos karaktert tulajdonít egy háznak, főleg egy vidéki környezetben.

Költséghatékony építési módszer

A fa vázszerkezettel épült házak viszonylag kevesebbe kerülnek, mint más építési módszerekkel kivitelezett házak. Például, az építés gyorsasága kb. 30%-val nagyobb, ami nyilvánvalóan kevesebb munkadíjjal jár. A gyorsaság egyik oka az, hogy a szerkezetet akár 5 napon belül is fel lehet állítani, ezek után pedig a villanyszerelők és vízvezetők nekiláthatnak saját munkájuknak. Ugyanakkor kevesebb anyagveszteség merül fel, tehát az anyagok költsége is alacsonyabb. Mivel az anyagok költségvetése szűkebb, megengedhetnek pár extra simítást, hogy az új ház minden szempontból kielégítse elképzeléseiket.

Az iparág egyik vezetője által kivitelezett fa vázszerkezettel épült házat keres? Ne habbozon, hívjon minket a 0703 077717-es számon, vagy írjon nekünk az emailcímen.

Néhány munkánk a kezdetektől a befejezésig:

Szeretne építettni egy fa vázszerkezetű házat? Hívjon minket a 0703 077717-es számon, vagy kattintson az alábbi gombra, hogy kapcsolatba léphessünk.