Szeretné megtekinteni munkánkat?

Kérjük, hívjon fel, hogy beszéljük meg egyik befejezett projektünk bemutatását.

Hívjon vagy írjon nekünk még ma!

Artic faházak (1)

Timberlogbuild 1998 óta tevékenykedik a faépítmények területén és azóta faépületek gazdag skáláját sikeresen kivitelezte.

Ránk bízhatja faépítési projektjének valamennyi szakaszát. Kezdettől a lezárásig minden apró részletre figyelünk. Amennyiben az iparág egyik vezető vállalatát keresi, ránk talált. Olvasson tovább arról, hogy miért mi vagyunk a megfelelő választást:

Odafigyelés a technikai részletekre

Minden építési projekt esetében van pár technikai részlet, amit szigorúan be kell tartani. A fa építőipar alapos ismeretének köszönhetően valamennyi projektet gördülékenyen tudunk kezelni. Amennyiben mégis problémák merülnének fel, gazdag tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy gyors megoldásokat találjunk.

A tervezési törvények betartása olykor furfangos lehet, de biztos lehet benne, hogy ezen akadályokat is sikeresen vesszük. Minden projektnek ugyanazzal a lelkesedéssel vágunk neki, és úgy tekintünk rá, mintha saját otthonunkat építenénk.

Emiatt megbízhat bennünk, hogy csak olyan döntéseket fogunk hozni, amelyek legjobb érdekeit szolgálják.

Végsősorban, ha ügyfelünkként meg van elégedve munkánkkal, említést fog tenni arról, hogy faépületét a Timberlogbuild vitelezte ki. Vállalatunkat ajánlások útján építettük és fáradhatatlanul dolgozunk, hogy megőrizzük jó hirnevünket.

Egyedi szolgáltatások

Képesek vagyunk személyre szabott szolgáltatásokat nyújtani, az ügyfél egyedi leírásai alapján tudjuk kivitelezni faépületét. Gondolt már egy álomházra, melyet fából szeretné kivitelezni? Akkor szerencséje van, mert mi meg tudjuk valósítani!

Design csapatunk 3D képeket, U-érték kalkulációkat és építészeti rajzokat készíthet, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a tervek az igényeiket tükrözik.

Minőségi munka

Timberlogbuild egy sikeres vállalattá nőtte ki magát, mert minden erőfeszítést megtett annak érdekében, hogy kiemelkedő minőségű munkákat tudjon felmutatni. Ezért mi vagyunk a megfelelő választás, ha a minőség területén biztosra akar menni.

A sikerünk részben annak köszönhető, hogy kiváló minőségű fával dolgozunk. A faanyagot a Kárpátókból nyerjük ki, mely egy fenntartható fakitermelő régió. Továbbá, a feldolgozásnak köszönhetően, a fa 200 évig is eltart.

Faépületekre szakosodtunk és mivel már 1998 óta tevékenykedünk e területen, munkánk minősége magától beszél. Számos visszatérő ügyfelünk van, kiváló kivitelezésünknek köszönhetően klienseink lojálisak maradnak. Ugyanakkor megelégedett ügyfeleink a mi szolgáltatásainkat ajánlják társadalmi köreikben.

A faépületek iparágában tevékenykedő egyik vezető vállalatot keresi? Hívjon minket a 0703 077717-es számon, vagy írjon nekünk:

Artic faházak

Artic faházak

Artic faházak (6)

Ha a faépületek üzletágában 1998 óta tevékenykedő vállalatot szeretne, hívjon minket a 0703 077717-es számon, vagy kattintson az alábbi gombra, hogy kapcsolatba léphessünk: