Artic FaházÁlomházakért és friss, tiszta levegőért egész évben

Kevés olyan név van ebben az iparágban, ami szinonimája a minőségnek, innovációnak és ökológiai termelésnek, az Artichouse egyike közülük. Több mint három évtizedes tapasztalattal, az Artichouse továbbra is vezeti a piacot és komoly hírnevet épített ki magának. Engedje meg, hogy ezúton mutassuk be miért is van ez így…

Artic FaházLélegezzen könnyedén – tiszta beltéri levegő

Az Artichouse otthonok pontossággal kerülnek megtervezésre, kiváló minőségű alapanyagokból épülnek, többek között a finn Lappföldről származó fenyőből. Ennek köszönhetően, más épületekhez viszonyítva, példátlan szellőzést biztosít és friss, tiszta beltéri levegőt, mely jótékony hatással bír az egészségre.

Artic FaházTartósság – ezek az otthonok egy élethosszig kitartanak

Finnországban találhatóak a világ legidősebb rönkházai – ezek tanúskodnak a kivitelezés kiválóságáról, tervezés és alapanyagok minőségéről. Annyira tartósak, hogy az északi szélsőséges időjárási viszonyoknak is helyt állnak és túléltek földrengéseket, akkor, amikor más típusú épületek összeomlottak.

Artic Faház

A sajátos keretrendszer, CNC megmunkáló központtal kivitelezett oszlop- és gerenda keret, az ügyfél által kiválasztott méretre szabott keretezés és burkolat, nemcsak tartósságot biztosítanak, hanem egyben meleget télen és hűvösséget a nyári időszakokban.

Artic Faház

Egy fenntartható, energiahatékony szerkezet - Artic FaházSzemélyre szabott. Az Artichouse valóra váltja ötleteit

Az Ön kreativitása is befolyásolhatja az Artichouse designját, vagy a világszerte ismert Artichouse studio tervezői egyedül is kidolgozhatják a tervet. Legyen az egy oszlop- és gerenda keret vagy rönkház, modern vagy hagyományos stílusú, az Artichouse név alatt egy olyan otthont fogunk megvalósítani, amely stílusát, preferenciáit és tervezési elvárásait fogja tükrözni.

Egy fenntartható, energiahatékony szerkezet - Artic FaházEgy fenntartható, energiahatékony szerkezet…

Az üvegházhatást csökkentő otthon

Az évtizedekig eltartó szépség, stílus és minőségen kívül, az Artichouse egy sor további előnyt is nyújt. Nem utolsó sorban, a finn faanyagot olyan erdőkből nyerik ki, ahol 30%-val több fát ültetnek, mint amit kivágnak.

Egy fenntartható, energiahatékony szerkezet - Artic Faház

Az Artichouse otthona egy környezetbarát megoldás lesz, minimális széndioxid-lábnyommal, amely hatékonyan felveszi és visszatartja a CO2-t. Ez egy figyelemre méltó tény, hisz ennek köszönhetően az Artichouse otthonok széndioxid tartályként működnek, így nyugodt lehet abban, hogy egy teljes mértékben fenntartható döntést hozott.

Egy fenntartható, energiahatékony szerkezet - Artic Faház

Egy fenntartható, energiahatékony szerkezet - Artic Faház„Teremtsen otthont” – az Artichouse és TimberLogBuild-el

Az Artichouse hivatalos brit kereskedőjeként teljes bizalommal fordulhat hozzánk, a munkaerő és felhasznált anyagok minőségét garantáljuk. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy a legjobb áraknak örvendhet, mivel a nem hivatalos forgalmazók egyszerű viszonteladók, akik saját profitjukat is rászámolják a végösszegre. Csakis az Artichouse hivatalos forgalmazójára bízza a munkát! Ahogyan az összes többi szolgáltatásunk esetében is, a felmérés teljes mértékben ingyen zajlik és nem jár semmiféle kötelezettséggel az Ön részéről.

Érdeklődjön egy Artichouse otthon iránt